Condicions generals de venda

1.- Aquesta pàgina web és propietat de:

Ylenia Marina Macià
DNI- 46140767-F
carrer Romans nº 34 Baixos 1ª
08025 Barcelona.
Telèfon 647.587.086.
Correu electrònic info@sewadream.com

 

2.- Els productes que es venen a la pàgina web de Sew a Dream són coixins, roba i complements per nadons, bosses per nens i nenes i lletres de goma eva.

 

3.- Els preus dels articles disponibles tenen l’Iva inclòs. Si com a usuari vol informar-se dels preus detallats de tots els articles pot clicar aquí.

Els encàrrecs personalitzats no tenen preu estipulat. Un cop rebut l’encàrrec, Sew a Dream presentarà un pressupost. Si el pressupost és acceptat per part del client, el client haurà de fer el pagament mitjançant transferència bancària. Llavors Sew a Dream procedirà a la fabricació i entrega del producte.

El temps d’enviament de les comandes són 48 hores un cop realitzat el producte.

Els enviaments es fan de dilluns a divendres, per tant, una comanda que s’hagi fet en divendres se li hauran d’afegir dos dies. Les comandes fetes a partir de les 16 hores es tramitaran al dia següent.

Les despeses d’enviament són

  • Península – 5,50€
  • Balears – 8,00€
  • Illes Canàries – 11,50€
  • Ceuta – 18,00€
  • Melilla – 11,00€

Els imports derivats de l’aduana seran a càrrec del comprador.
Per enviaments a Andorra i a l’estranger, consultar amb Sew a dream.

 

4.- Per fer la compra, l’usuari ha de seleccionar els articles desitjats, aquests articles aniran a parar a la cistella de compra, un cop allà podrà fer una revisió dels productes seleccionats amb el preu definitiu (incloses les despeses d’enviament). Un cop el client revisi la compra, el següent pas serà verificar-la. A partir d’aquí rebrà la comanda en un termini de 2-3 dies aproximadament.

 

5.- Les formes de pagament acceptades són:

  • Targetes: VISA, MASTERCARD
  • Pay Pal
  • Pels encàrrecs el pagament es farà per transferència bancària.

 

6.- Les llengües que es poden utilitzar per fer la compra poden ser; CASTELLÀ, CATALÀ, ANGLÉS.

 

7.- En cas que el comprador volgués tornar els productes rebuts, el comprador disposarà, conforme a la Llei General per la defensa del consumidors i Usuaris, d’un termini de catorze dies, per tornar els productes.

El cost directe de la devolució anirà a càrrec del comprador.

La compra s’haurà de tornar amb l’embalatge original. No s’admetran canvis sense l’embalatge original. Per poder fer la devolució el client ha d’enviar un correu electrònic a info@sewadream.com. Un cop revisat el producte, i comprovant que el producte està en perfectes condicions, Sew a Dream es compromet a fer la devolució en el mínim de temps possible, establint un màxim de 15 dies.

No s’admeten devolucions en els productes personalitzats.

 

8.- Si hi hagués algun producte defectuós o alguna errada en l’enviament, es poden posar en contacte amb nosaltres al correu electrònic; info@sewadream.com. Resoldrem la incidència en el mínim de temps possible.

 

9.- Les dades facilitades pel comprador són confidencials i no es cediran a tercers, excepte que hi hagi obligació legal.

 

10.- Si detecta que s’ha produït alguna errada al introduir les dades personals durant el registre com a usuari, ho podrà modificar a l’apartat “El meu compte”.

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies